Consell d’Administració (09/10/2023)

DIA: 9 d’octubre de 2023
LLOC: a la Sala de Juntes de PUMSA,  amb el següent Ordre del dia:
  1. Proposta nomenament del Sr. Alfons Canela i la Sra. Sarai Martínez, com a interventors de l’acta del Consell d’Administració de la sessió del passat 10 de maig de 2023.
  1. Donar compte de l’acta corresponent a la reunió del dia 18 de setembre de 2023, aprovada pels interventors designats.
  1. Proposta aprovació del procés selectiu per a la provisió del lloc de treball de Gerència de PUMSA.
  1. Proposta d’adjudicació de les següents licitacions:
    1. Serveis relatius als assajos de control de qualitat de les obres d’urbanització de diversos projectes.
    2. Obres del Projecte d’Urbanització de l’àmbit de l’EDAR-PTRU “ESTACIÓ DEPURADORA AIGÜES RESIDUALS – PLANTA DE TRACTAMENT DE RESIDUS URBANS”. FASE 2. ÀMBIT PARCEL.LA II – EDIFICI TUB VERD.
    3. Obres relatives al Projecte d’Urbanització del PMU-01d RONDA BARCELÓ – ILLA FÀBREGAS I DE CARALT. POLÍGON 1. ELECTRIFICACIÓ FASE 1. ILLA 1a. FINCA 1a. TORRE BARCELÓ.
    4. Servei de Gestoria i Assessoria laboral.
    5. Pòlissa d’assegurança de pèrdues o danys del patrimoni de PUMSA.
  1. Proposta delegació de competències per a l’adjudicació i designa de nous vocals per formar part de la Mesa de Contractació en les següents licitacions en tràmit:
    1. Obres relatives al Projecte d’Urbanització del PMU-11 IVECO-RENFE/FARINERA. URBANITZACIÓ FASE 2. OBRA CIVIL TUB VERD.
    2. Obres relatives al Projecte d’Urbanització de PMU-05 ÀMBIT ILLA 1a. TORRE BARCELÓ.
    3. Adjudicació del Servei de Retirada, transport, custòdia i posterior gestió del desballestament dels vehicles abandonats o fora d’ús del Municipi de Mataró.
  2. En relació a les obres relatives a l’electrificació del PU del PMU-01d RONDA BARCELÓ-ILLA FÀBREGAS I DE CARALT. POLÍGON 1. ELECTRIFICACIÓ FASE 2; i PU PMU-11 IVECO-RENFE/FARINERA. ELECTRIFICACIÓ FASE 1, es proposa:
    1. Aprovar l’expedient de contractació per a l’adjudicació de les obres.
    2. Aprovar el plec de clàusules particulars.
    3. Disposar l’obertura del procediment i la tramitació corresponent.
    4. Delegació de competències per a l’adjudicació del present contracte.
  1. Proposta contractació del subministrament, instal·lació, manteniment i gestió dels punts de recàrrega de vehicles pels aparcaments de rotació i residents gestionats per PUMSA, mitjançant l’adhesió a l’Acord Marc adjudicat per l’ASSOCIACIÓ CATALANA DE MUNICIPIS.
  1. Proposta modificació de l’acord d’adjudicació directa de la constitució i transmissió del dret de superfície sobre la parcel.la del c/ Churruca, 11 de Mataró.
  1. Proposta autorització formalització d’un acord per al desplaçament de les variants de Gas Natural a la finca 5.1 del Projecte d’Urbanització del PMU-11 IVECO-RENFE/FARINERA.
  1. Proposta resolució del contracte adjudicat a favor de CATALANA DE PERFORACIONS SA, i que tenia per objecte les obres del Projecte d’Urbanització del PMU-11 IVECO-RENFE/FARINERA, URBANITZACIÓ FASE 1. CLAVA I PERFORACIÓ DIRIGIDA.
  1. Donar compte de les contractacions realitzades pel procediment d’adjudicació directa per raó de l’import.
  1. Informació relativa a altres temes d’interès.
  1. Sobrevinguts
  1. Precs i preguntes.

NURIA MORENO ROMERO

Presidenta del Consell d’Administració

DIA

HORA

LLOC

Sala de Juntes de PUMSA

Carrer de Pablo Iglesias, 63, 2a planta despatx 13 de Mataró